Instep Dansa Girona

Política de privacitat

INSTEP( a partir d’ara, el ‘Prestador’) amb NIF 41549268K i amb adreça al carrer CATERINA ALBERT 11, Bescanó 17162, Girona , és el titular del lloc web
www.instepdansa.com (a partir d’ara, ‘el Portal o Lloc web’), compleix amb les directrius de la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell (RGPD), de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades i pel qual es deroga la Directiva 95/46/CE.
L’Usuari és l’únic responsable de la veracitat la correcció de les dades que remeti al Prestador, exonerant al Prestador de qualsevol responsabilitat al respecte.  
El Prestador informa que les dades que l’Usuari voluntàriament està facilitant seran incorporades al seus sistemes d’informació amb la següent finalitat: 

 1. En el cas de contractació dels serveis oferts a través del Portal, per mantenir la
  relació contractual, així com la gestió, administració, informació, prestació i millora
  del servei que s’ofereix;
 2. En el cas de sol·licitud d’informació mitjançant el formulari del Lloc Web o utilitzant
  l’adreça electrònica, per enviar informació sobre la consulta realitzada;
 3. En el cas de subscripció, per enviar comunicacions comercials de promocions i/o
  publicitat del Lloc Web. 

L’Usuari pot oposar-se a l’enviament de comunicacions comercials per qualsevol via i en qualsevol moment, escrivint un correu electrònic a info@instepdansa.com.

Mitjançant la introducció de dades, l’Usuari atorga el consentiment inequívoc al Prestador, declarant haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament automatitzat d’aquests, per tal que es procedeixi al tractament de les dades facilitades en pro de les finalitats mencionades. El no facilitar les dades personals sol·licitades o el no acceptar la present política de protecció de
dades suposa la impossibilitat de subscriure’s, registrar-se o rebre informació dels productes i serveis del Prestador. 

El Prestador informa que no cedirà les dades personals a tercers, excepte per obligació legal. 

El Prestador garanteix a l’Usuari l’exercici dels drets d’accés, rectificació, cancel·lació, informació i oposició, limitació i portabilitat, els terminis disposats a la legislació vigent. Per això, podrà exercir els seus drets remetent una sol·licitud expressa a l’adreça postal o a l’adreça electrònica indicades més munt i adjuntant un fotocòpia del seu DNI. L’Usuari té el dret de retirar el consentiment prestat en qualsevol moment. La retirada del consentiment no afectarà a la licitud del tractament efectuat abans de la seva retirada. 

Les dades facilitades per l’Usuari, es conservaran mentre hi hagi un interès mutu per mantenir la finalitat del tractament i durant el termini per al qual es poguessin derivar responsabilitats legals pels serveis prestats. Quan aquestes dades no sigui necessàries per a tal finalitat, es suprimiran amb les mesures de seguretat adequades. 

El Prestador es reserva el dret a modificar la present política de protecció de dades per adaptar-la a les novetats legislatives i jurisprudencials. 
L’Usuari, per qualsevol aspecte relacionat amb la protecció de dades, pot posar-se en contacte amb el Prestador mitjançant un correu electrònic a l’a/e: info@instepdansa.com.

Què et ve de gust fer avui?

Obrir xat
1
Necessites ajuda?
Instep Dansa
Hola! Si tens algun dubte sobre alguna classe, el funcionament de pagament o el que sigui. No et quedis amb les ganes d'aprendre a ballar.

Clica el botó d'aquí sota i parlem directament per whatsapp ;)